Bekas Isteri Da’i Farhan Jadi M4ngsa

Sebelum ini, Fatin Nurul Ain memberitahu bahawa tiada sebarang perbincangan dilakukan bersama bekas suaminya iaitu Da’i Farhan untuk mereka kembali bersama. Tambahnya, dia hanya bergantung sepenuhnya kepada keluarga sejak mereka bercer4i.

Terbaru, Fatin did4kwa menjadi m4ngsa ‘sc4mmer’ apabila terdapat individu yang tidak bertanggungjawab telah menyam4r dan menggunakan fotonya untuk sebuah aplikasi mencari pasangan.

Takutlah pada Allah

Saya belajar agama dan saya mengajar agama. Takut lah pada Allah. Untuk makluman saya hanya aktif dua Akaun ini sahaja. Instagram, fnamad dan Facebook iaitu fnama Fatin. Akaun lain seperti michat , mewe atau yang lain memang tiada. Saya mohon selain dari Akaun ni tolong rep0rt dan sp4m, kerana Akaun ni menyamar jadi saya. Terima kasih atas aduan-aduan, hanya Allah yang dapat membalas jasa kalian.“Sc4mmer unsur lcah”.

Dengan status baru saya, saya tampil diri pertahankan maruah diri saya dari fitn4h ni , memang sangat besar. Melibatkan nama baik dan keluarga saya. Sejauh mana untuk menilai seseorang? Adakah melalui penampilan? atau melalui penulisan mesej? Jangan mudah terpengaruh dan mempercayai. nilailah dengan mata hati. Semoga Allah memandu hati untuk terus bertakwa padaNya. Saya doakan agar kita semua dijauhkan dari fitn4h yg besar ini dan diberikan kekuatan untuk menentang sebarang peni1puan dan kezali1man ke atas orang lain.

Menurut Fatin, dia tidak mempunyai sebarang akaun media sosial mahupun mana-mana aplikasi selain Instagram dan Facebook. Demi mempertahankan maruah dan difitnah, Fatin menegaskan bahawa akaun ‘Michat’ yang mempunyai fotonya itu bukan akaun miliknya. Jelasnya lagi, akaun tersebut dibuat oleh individu yang tidak bertanggungjawab.

Diberi balasan setimpal

Rata-rata netizen berharap Fatin bertabah dengan ujian yang melanda. Mereka juga berharap individu yang tidak bertanggungjawab itu berjaya dikesan.

Sumber: Fnama Fatin

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih! 

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook My Metro

Sumber : OHBULAN

Be the first to comment on "Bekas Isteri Da’i Farhan Jadi M4ngsa"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*