Baru je Eira minta maaf, Peguam ni pula di tvduh jadi batu api

Peguam ni di tuuduh cuba jadi batu apii sebab bersuara kes founder buat body shamiing

Ini penjelasan peguam tersebut menjawab tvduhan dia tak ada job

Saya tak boleh tengok pembvlian

“Mentaliti beginilah yang menjadikan pembuvlian itu biasa. Makian yang menyamakan manusia dengan bab1i itu biasa. Menye3lar seseorang itu sebagai anak h4ram biasa. Sedangkan kalau dibiarkan makin bern4nah.

” Kalau dituduhnya saya tidak ada job pun tak apa. Saya ini memang jenis, tidak boleh melihat pembuvlian di depan mata. Kalau masih saya seorang yang berjuang pun tak apa tetapi saya tahu rata-rata warganet juga sokong minoriti.

” Menteri-menteri tidak perlu dibantu. Duit mereka cukup banyak. Kalau hendak tawarkan khidmat guaman percuma pun, menteri-menteri ini boleh sangat bayar. Hendak bantu, biarlah yang memerlukan.

” Semoga kuranglah warga begini dikalangan kita. Betul tidak semua orang setuju dengan kita. Cuma kadang-kadang hairan ada fahaman yang begini.

Nak Jadi Batu Apii1

“Pulak nak jdi jadi batu asa..

Ingatkan kerja dah profesional hampey lat pi boleh plak dia jadi batu api1..

Buli mana sangat?? Menteri2 yg kwn dgn PM kwn dgn jutawa… Dgn lawyer keliling pinggang enda ko offer??? Bantu la menteri2 tuh

Macam teda job sda ni lawyer nya.

Rata-rata warganet terus menyokong tindakan peguam ini yang tampil membela

“Saya sokong Puan.. saya pun sak1it mata, saki1t telinga dan sak1it hati juga bila kata-kata yang kurang adap dsn kurang sopan tu keluar dari seorang yang beragama Islam… Tak boleh nak di maafkan..

“Mentality dia x sama dgn kita (not same page) Kita…x suka tgk kemungkaran…x kira lah Kene kat siapa. Dia…kalo kene batang hidung sendiri baru dia mer0yan. Bila kene kat org lain…dia bajet2 malaikat

” hahaha makcik tu tak faham lg pasal cyber bull1y n body sham1iing yg boleh melibatkan emosi pada seseorang ,

Eira Mohon maaf

Tular sejak minggu lalu, Eira Aziera kini tampil membuat permohonan maaf berikutan dua insiden yang berlaku semasa dia membuat live di Facebook.

Menerusi perkongsian terbarunya, Eira memohon maaf seikhlas hati dan mengaku bahawa dia telah g4gal mengawal em0si.

Menurutnya, insiden yang tular itu juga memberi kesan yang amat mendalam pada seluruh ahli keluarga serta sahabat-sahabatnya.

 

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih! 

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook 

Sumber : http://trendingsangat.pw/

Be the first to comment on "Baru je Eira minta maaf, Peguam ni pula di tvduh jadi batu api"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*