Mengejutkan! Setiap Jam 3 Pg Emma Akan Bangun Dan Mintak Benda Ni Dekat Suami Dia

KUALA LUMPUR: Pelakon Emma Maembong yang sedang berbulan madu bersama suami di Langkawi, mengesahkan dirinya hamil empat bulan.

Emma yang bernikah dengan juruterbang, Muhammad Shazli Azhar pada 20 Februari lalu, berkongsi berita gembira itu di Instagram, kira-kira sejam lalu.

Melalui kapsyen, Emma menyatakan bulan madu itu dianggap percutian terakhir bersama suami kerana selepas ini mereka bakal ditemani anak.

Foto dikongsi turut menampakkan ‘baby bump’ pada bahagian perut Emma.

Berkongsi perasaan dengan BH Online, Emma memberitahu:

“Nikmat indah sejak bergelar isteri saat mendapat berita kehamilan ini.

“Selama ini hanya mendengar cerita begini dalam kalangan adik-beradik dan teman. Kini saya melalui fasa indah ini,” katanya.

Menurut Emma, dia mengakui teruja dengan saat dinikm4ti sekarang.

“Insya-Allah saya tidak sabar untuk menyambut cahaya mata sulung kami.

“Suami juga gembiranya bukan kepalang,” katanya.

Emma dijangka melahirkan anak sulungnya, November depan.

Tak Sabar Pindah Rumah Baru

Pelakon Emma Maembong sudah tidak sabar untuk berpindah ke rumah baru bersama suami tercinta, Muhammad Shazli Azhar.

Menerusi laman sosial Instagram, Emma berkongsi foto di ruangan ruang tamu yang kini dalam proses memasang hiasan dalaman sebelum ia boleh diduduki.

“Saya dan suami @shazli_a tak sabar tak sabarnya nak tunggu rumah baru siap.

Macam ni pun dah boleh nampak lawa. Tak sabar nak tunggu hasilnya,” tulis Emma di ruangan kapsyen.

KOMEN WARGANET :

Rumah yang dicat serba putih itu kelihatan sangat cantik dengan hiasan cermin melatari ruangan dinding utama.

Meninjau ke ruangan komen, ramai rakan selebriti dan wargamaya memuji kecantikan hiasan dalam rumah Emma yang hampir siap itu.

“Alhamdulillah semoga Emma selesa dengan rumah baru ni dan untuk baby juga nanti,” doa seorang wargamaya.

“Nanti wajib buat house tour ya, tak sabar nak tengok rumah Emma,” tulis seorang wargamaya.

“Seronoknya baby nanti duduk rumah baru,” puji seorang wargamaya lagi.

Sehingga kini, foto tersebut telah meraih hampir 68,000 tanda suka daripada warga Instagram.

Mengejutkan! Setiap Jam 3 Pg Emma Akan Bangun Dan Mintak Benda Ni Dekat Suami Dia

Sedang meniti fasa tempoh kehamilan pasti ia memberi banyak pengalaman manis dan pahit buat mereka yang bakal bergelar ibu bapa.

Baru-baru ini Emma Maembong berkongsikan pengalamannya berbadan dua yang asyik terasa lapar.

Kata Emma lagi, dia akan terjaga dari tidur pada jam 3 hingga 4 pagi kerana lapar sangat.

Ujarnya, disebabkan itu suaminya sudah bersiap sedia membelikan makanan untuknya jika terjaga pada waktu tersebut

Turut berkongsikan videonya sedang menikm4ti makanan, ramai yang memuji Emma tetap cantik meskipun baru bangun tidur.

Kata warganet lagi, itu perkara normal ketika h4mil dan mungkin kerana anak dalam kandungan yang lapar.

Malah, ada dikalangan warganet berkongsikan pengalalaman mereka sering terjaga lewat malam.

Lebih-lebih lagi apabila tinggal beberapa bulan sahaja lagi tibanya waktu bers4lin.

“Betul, Memang Saya Sunyi”

Pelakon Chacha Maembong mengakui kehidupannya kini sunyi selepas kakak yang dianggap sebagai rakan baik iaitu Emma Maembong telah mendirikan rumah tangga.

Menurut Chacha, dia banyak sibukkan diri dengan kerja dan kehidupan sendiri bagi melupakan k3sunyiannya.

“Saya rapat dengan Emma, jadi bila dia kahwin, saya dah tiada kawan baik.

Tapi benda tu tiada memberikan k3san sebab kita jumpa hari-hari.

“Cuma sekarang bila jumpa, dah lain la sebab bila dah kahwin, autom4tik kita akan jadi matang.

Jadi, dah tiba masanya untuk saya k3sunyian,” ulas Chacha kepada Gempak.

Chacha ditemui pada majlis pelancaran Perfect Look hasil kerjasama syarikatnya CM Secrets dan Elysyle di Hotel Armada, Petaling Jaya pada Rabu.

Tambah Chacha, tinggal dia bersendirian sebagai anak bongsu membuatkan dia mahu berubah dan lebih memikirkan masa depan.

“Saya kan bongsu, jadi bila bongsu masa Emma belum kahwin dulu, kita selalu rasa ada kakak yang mempertahankan bila kita buat hal.

“Tapi sekarang bila sekali balik rumah, semua dah kahwin, memang sunyi.

Sedih tapi inilah masanya saya fokus pada hidup dan kerja.

“Dulu saya tak fokus pada hidup. Kini bila sunyi, saya sibukkan diri dengan kerja.

“Keluarga saya semua dah kahwin, saya sorang je yang belum.

Jadi bila saya sorang je belum, saya fikir tak boleh main-main dah.

Semua dah ada kehidupan masing-masing, saya k3seorangan.

“Bila sorang, saya kena jadi manusia yang ada hala tuju, ada masa depan dan fokus pada kerja,” jelasnya lagi.

Sumber : http://trendinghabis.pw/

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih! 

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook My Metro

Be the first to comment on "Mengejutkan! Setiap Jam 3 Pg Emma Akan Bangun Dan Mintak Benda Ni Dekat Suami Dia"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*