“BuIu Mata PaIsu Pun Mintak Balik”- Gadis Ddahkan Nama Butik Yang Mekap Bvruk Wajahnya.

TuIar hari ini seorang wanita yang dikenali sebagai Yana Nazaruddin di Facebook yang merasakan seperti di ani.aya oleh seorang mak andam yang menyolek wajahnya dengan bu.ruk dan tldak menerima pendapat pelanggan apabila di tegur.

lsu beliau mendapat perhatian MUA terkenal Bellaz yang ingin menaja pakaian dan menyolek wajahnya semula.

TampiI memberikan respon atas lsu yang viraI ini, beliau menceritakan kembali apa yang berlaku dan turut mende.dahkan nama butik yang bertanggungjawab ke atasnya

Bismillah Assalamualaikum.terima kasih yang mendoakan dan terima kasih jugak kepada Mua2 yg sudi sponser makeup. InshaAllah lepas pkpb dan dapat kebenaran mere.ntas negeri saya akan berjumpa Mua Bellaz.

 

Butik menggantikan MUA lain saat akhir

Nilai upah makeup yang dibayar bkan lah murah tetapi ratusan ringt. Dijanjikan Mua lain yang makeup tapi ditukar last minute kepada Mua trjun. Selepas pr0ses makeup dilakukan keluarga saya sudah menegur Mua tersebut tetapi tak diterima dan memberi alasan ‘jngan bandingkn makeup dia dengan makeup yang lain ‘ .bila disuruh utk diubah terus s.entap dan balik. Saya sgt kec.ewa bila dapat hasil makeup yg macam tu. Sampai terpksa rem0ve sendiri dan makeup sendiri utk bersanding walaupun barang tak cukup.

 

Tldak menitik beratkan soal kebersihan

Pr0ses makeup yang sangat tldak professional ,tlada face base dan hygiene dilakukan. Malah eyelashes pun diminta refu.nd ‘boleh lagi 5org pakai ‘ .bila diminta berbincang baik2 utk refu.nd makeup tapi yang dilayan ibarat diri ni dihaIau.

pastu bagi crown pun dah r.eput tersntuh sikit pun boleh ptah dituntut harga crown sehingga 200 wlaupun pada asalnya crown memang dh ada yang p.atah dan hiIang batu nya dan mempunyai kesan gam.Veil yang diberi pun sudah Iusuh. Bila dibuka pelamin sampai r0sak kipas rumah kami dan Dijanjikan utk dibaiki tapi sehingga sekarang tlada apa2 respond pun. Satu permintaan maaf dari beliau tak wujud langsung. Kec.ewa sungguh jadi macam ni pada hari bahagia.

Perbualan Whatapps di antara Yana dan mak andam dari butik atau di kenali Salun Darina di Kuala Selangor

 

Komen netizen

 

 

 

sumber : yana nazaruddin / HMT

 

 

 

 

 

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih! 

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook My Metro

Sumber : dbongkar

Be the first to comment on "“BuIu Mata PaIsu Pun Mintak Balik”- Gadis Ddahkan Nama Butik Yang Mekap Bvruk Wajahnya."

Leave a comment

Your email address will not be published.


*