Sering Jadi Perhatian, Marissa Anak Gadis Abby Abadi Ditvduh Cvkur Kening

Bukan hanya ibu bapa mereka, bergelar anak art1s juga perlu menjaga pertuturan serta tindak-tanduk dengan sebaiknya apabila terdapat ‘mata-mata’ yang memerhati di media sosiaI.

Begitu juga dengan anak kepada peIakon, Abby Abadi dan Norman Hakim iaitu Marissa Dania yang sering membuat ulasan pelbagai jenis produk di laman lnstagram miliknya.

Bagaimanapun, p0sting video terbaru remaja berusia 16 tahun itu menerima satu k0men ntizen yang mendkwa anak pasangan peIakon tersebut mencvkur keningnya.

Tidak berdiam diri, Marissa tampil bertanya kembali kepada individu berkenaan jika keningnya kelihatan seolah-olah pernah dicvkur.

“Kening i tu nampak macam kena cukvr ke?,” balas Marissa.

Berikutan itu, ada warganet yang ‘membeIa’ Marissa dengan menyatakan bahawa terdapat orang dikurniakan kening yang cantik semula jadi tanpa perlu mengubah bentuk asalnya.

Fuhh! Menc4bar jadi anak art1s ni, pasal kening pun disoal. Belum lagi kalau ada benda yang tak kena di mata orang ramai, memang kena bersedia dengan pelbagai kec4man.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ℳ𝒶𝓇𝒾𝓈𝓈𝒶 𝒟𝒶𝓃𝒾𝒶 ℋ𝒶𝓀𝒾𝓂 (@marissadania_)

 

 

 

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih! 

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook My Metro

Sumber:Cari Forum, Omm

Be the first to comment on "Sering Jadi Perhatian, Marissa Anak Gadis Abby Abadi Ditvduh Cvkur Kening"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*